Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Stora Hotellets restaurang

måndag, 13 augusti 2012

Våra tre kockar har lagt upp menyer för de närmaste veckorna. Jerry Nikéus ansvarar för lunch och catering och har till sin hjälp i serveringen Marie Sillberg. Emil Wimmersjö har ansvaret för kvällsrestaurangen och till sin hjälp har Emil Helen Lilja. Dessa båda mycket kompetenta kökschefer har en nyutbildad men synnerligen nyfiken och duktig kock som heter Henrik Hjortenbrink till sin hjälp. Vi vill ju ha öppet för våra gäster så mycket som möjligt.

Utöver de fasta menyerna så finns det ofta något speciellt för kvällen, skrivet på en griffeltavla.

Lunch serveras varje vardag. Kvällsrestaurangen har öppet alla dagar utom söndag. Man skall inte behöva uppleva att vi har stängt ibland och öppet ibland. VI HAR ÖPPET! Kanske även söndagar i framtiden om vi får till schemaläggningen.

Vi har ett ännu så länge hemligt delmål. Når vi dit så åker man i framtiden till Osby för att äta gott! De bästa råvarorna, gärna närproducerat så långt det är möjligt. Kvaliteten skall synas och märkas hela vägen från Bonden till servicen. Hängmörad biff skall det vara. Det duger inte med vacum mörat. Det blir inte så saftigt! Bara för att ta en jätteviktigt detalj!

Stora Hotellet i Osby skall upplevas som ett riktigt bra hotell. Då måste man också ha en riktigt bra restaurang. Vi välkomnar alla gäster att prova oss.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap