Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Det finns inget tråkigare än att säga att vi är fullbokade

onsdag, 02 mars 2016

Det finns inget tråkigare än att säga att vi är fullbokade

Jag lovar, det finns inget som är så deprimerande för oss som att behöva tala om att hotellet är fullbelagt. Och detta händer alltför ofta i början på veckorna, måndag/tisdag/onsdag. Torsdag/fredag/lördag/söndag har vi oftast massor av rum lediga. Vi förstår om det inte är just dessa dagar som Ni prioriterar att resa. Men om det skulle vara så att besöket i Osby kan läggas på en torsdag eller fredag så finns det oftast rum. Av denna anledningen kände vi förra hösten att nu finns efterfrågan och vi har råd att renovera resterande möjliga hotellrum. Under senvåren får vi därför 7 rum till att hyra ut. Det skall verkligen bli skönt. Dessa rummen behövs i detta läget. IKEAs värdshus bygger visserligen till 150 rum. Men vi bedömer att vi ändå kommer att vara intressanta med våra 40 rum, även efter IKEAs utbyggnad. Det personliga bemötandet och vår restaurang håller en annan typ av standard som uppskattas av många.

Detta skrivet som lite information om bokningsläget. Det finns ju också veckor då det är ganska lite resande. Om Du besöker Osby ofta och regelbundet, boka hellre i god tid och avboka om nöden så kräver. Våra gäster är naturligtvis ALLA hjärtligt välkomna ALLTID!

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap