Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Dinner Safari som avslutades på Stora Hotellet

onsdag, 19 september 2012

Dinner Safari som avslutades på Stora Hotellet

Den årliga Dinner Safarin är inte något som gynnar restaurangnäringen precis. För middagen intas i privata hem. Idén är trots det strålande.

Arrangören Round Table 119 i Osby bjuder in till Dinner Safari en gång om året. Dinner Safari går ut på att 1/3 av alla deltagande bjuder 2/3 på förrätt.

När förrätten är avverkad öppnas ett kuvert där dessa 3 par får veta var varje par skall avnjuta varmrätten. Alla tar sig därefter till avsedd plats. Barn/föräldrar/grannar/taxi/cykel/gång. Alla förflyttas till någon ny privat adress för varmrätten.

När varmrätten är avverkad öppnas ett kuvert där de 3 par som nu ätit varmrätt får veta var man skall avnjuta desserten. Alla tar sig därefter till avsedd plats igen. Än en gång kan man i Osby se massor av människor som förlyttar sig med hjälp av bilar som framförs av barn/föräldrar/taxi eller varför inte cykel eller en snabb promenad.

När desserten är avverkad öppnas det tredje och sista kuvertet för kvällen och där får alla veta vart man skall samlas för avslutande danskväll och bar.

I år var slutmålet STORA HOTELLETS restaurang och bar. Cirka hundra mätta och glada festdeltagare deltog där i den avslutande festen. Ett mycket lyckat evenemang. Och till slut fick vi som restaurang också lite reveny av evenemanget.

Tack alla glada festdeltagare! Tack Round Table 119! Det var ett toppenarrangemang! Let the party continue!

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap