Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

E&E Stora Hotellet 2013

torsdag, 07 februari 2013

E&E Stora Hotellet 2013

Så skriver vi 2013 och är redan i andra månaden. Januari är ju normalt inte någon bra månad för hotell och restaurangbranschen. Men vi är nöjda. Naturligtvis hade vi mindre antal gäster på hotellrummen och på kvällsrestaurangen. Efter trettondagshelgen blev det däremot problem i restaurangen på luncherna. Maten tog slut! Förlåt oss alla! Vi skall göra allt för att detta inte skall upprepas. Å andra sidan blev vi nog lite överraskade att antalet lunchätande ökade så dramatiskt. Vi tror naturligtvis att detta delvis hänger samman med att Skafferiet hade stängt i januari.

Nu i februari är det åter full rulle. Första hela veckan är alla rum bokade måndag/tisdag/onsdag. Först på torsdagen finns det lediga rum. Så här är det generellt. Vi saknar rum måndag/tisdag/onsdag och upplever en klart lägre beläggning torsdagar och givetvis fredag-söndag. Efter nyåret drog vi igång färdigställandet av de sista 11 rummen så att vi om 1 år kan erbjuda över 40 rum och 4x konferensrum varav 3 i fil med mellanväggar.

Till alla våra kunder vill jag ge några tips. Vi har ju ofta alla hotellrum bokade måndag/tisdag/onsdag medan torsdag sällan är fullbelagd. Lägg därför Era möten företrädesvis på torsdagar/fredagar om det går att styra. Då kan vi erbjuda bäst villkor.

Våra events på restaurangen blir ofta tidigt fullbokade. Vi beklagar stort att vi inte kunde erbjuda alla platser den 8/2 då Kurre Hamrin besöker hotellet. Pop Quiz börjar också bli packat, ring direkt och boka om Ni inte gjort det redan.

E&E Stora Hotellet i Osby kommer inte att kompromissa med mat, vin eller service. Välkomna och ta del av vår service och våra kockars kreationer. Glöm inte att berätta om Era upplevelser. Det sporrar oss till att bli ännu bättre. Vi vill at Osby skall hamna på kartan över Sveriges Bästa Restauranger.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap