Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

God lunch, annars kan de va så!

tisdag, 05 mars 2013

God lunch, annars kan de va så!

Jag är ganska flitig med att kommentera maten till våra duktiga kockar. De långt flesta gångerna med positiva kommentarer.

Jag åt lunch igår på Stora Hotellet som så ofta när jag är hemma i Osby. Ibland blir jag lätt lyrisk över hur duktiga våra kockar är. Jerrys BBQ kotlett med BBQ såsen var riktigt välsmakande. Men bäst av allt var Thai soppan. När jag hörde att det var Thai soppa blev jag lite misstänksam och tänkte att det där är nog inte i min smak. Så fel jag hade.

Tråkigt nog är jag i Oslo idag och kan inte provsmaka sjömansbiffen. Men jag har chansen att äta god lunch 2 dagar till i denna veckan innan det bär iväg igen! :)

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap