Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Italiensk afton med Castello di Roncad

söndag, 01 november 2015

Två fantastiska kvällar på Stora Hotellet. Italiensk afton med Castello di Roncade har blivit en höstsuccé så stor att vi fick anordna den två kvällar i sträck i år. Både fredagn den 30:e och lördag den 31:e oktober.

Peronlligen upplevde jag en mycket trevlig fredagkväll där jag träffade folk man inte sett på länge och goda vänner man känner utan och innan. Man minglar, äter god mat och dricker gott vin vilket är själva konceptet med kvällarna.

Vinslottet Castello di Roncade och baron Vincenzo Ciani Basseti hälsar alla välkomna till sitt vinslott lite norr om Venedig. Vinerna under kvällen kom från detta slottet. Man är också välkommen att bo på vingården i Italien typ B&B. Och naturligtvis köpa med sig vin hem till Sverige.

Castello di Roncade är ett utmärkt ställe att besöka på sin italiensemester. Och kommer man från Osby är man en speciellt välkommen gäst där!

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap