Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Jag är stolt över Stora Hotellet i Osby

fredag, 05 augusti 2016

Jag är stolt över Stora Hotellet i Osby

När min bror Billy och jag beslutade oss för att köpa hotellet och renovera det så var inte tanken att bedriva hotell- och restaurang rörelse.

Nu blev det så och det har jag inte ångrat. Tvärtom så har vi lyckats få fantastiska medarbetare som jag tycker att jag har ett mycket bra förhållande med. De tycker kanske att jag är en gammal stofil, men då är de i vart fall så väluppfostrade att de visar det inte.

Ibland händer det att medarbetare lämnar skeppet. Av familjeskäl eller för att man inte kan jobba kvällar längre utan behöver ett jobb på dagtid. Det hände sig härförleden när en av våra kockar Jesper lämnade oss för ett jobb med bättre arbetstider.

När man jobbat ihop och blivit vänner så är det alltid en viss saknad när sådant händer. Men sådant är livet. Jesper önskas all lycka i sitt nya jobb. Hans speciella intresse för vilt, jakt och rustika saker kommer vi att sakna.

Som ersättare har vi värvat en annan stjärna på kockhimlen. Vår egen stjärnkock Justus får nu sällskap av en kär gammal kollega till honom som heter Dennis. Dennis jobbade senast på Åhus Gästis men har också jobbat på Tomarps Gård liksom Justus. Att Dennis gillar att laga mat märks bl.a. i de konstnärliga uppläggningarna som är hans signum.

Och så har vi fått en jättekär gammal bekant tillbaka i servisen när Ronja nu kom tillbaka från en sejour, också i Åhus. Ronja är proffs!

När proffs som Ronja kommer tillbaka så kan man konstatera sanningen i att ett vinnande lag lockar vinnande spelare.

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap