Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

JULEN ÄR SLUT! NYÅRET ÄR FIRAT!

tisdag, 07 januari 2014

Knut åker julen ut! Redan måndag kväll den 6:e januari (Trettondagen) drar vi igång restaurangen. Julmaten är slut, nu satsar vi på en helt ny meny. Jag har hört någon enstaka kommentar om att vi inte varit öppna i mellandagarna och på helgdagarna. Ingen kritik men kanske från en potentiell gäst om det varit öppet.

Det är inte lätt att veta vad som är rätt. Man skall ha öppet då folk vill gå ut och äta. Hjälp oss gärna med Era tankar om hur Ni vill att det skall vara öppet. Vi vill gärna veta hur Ni tänker. Hade Ni velat gå på restaurang i mellandagarna? Vilka dagar är absolut inte restaurangdagar, utöver julafton och juldagen. Nyårsafton är inte heller en restaurangdag för Stora Hotellet i Osby eftersom vi inte har de stora festliga lokalerna. Men kanske är söndagar intressant för tillräckligt många?

Senaste helgen var vi med hela personalen i Köpenhamn på personalfest. För att ha trevligt och äta gott. Men även för att studera restaurang- och hotellbranschen i storstaden. Vi valde ett bra ställe. Besöket där stärkte oss och vår självkänsla. Maten var ganska o.k. men servicen var under all kritik jämfört med vad vi erbjuder i Osby. På Stora Hotellet i Osby erbjuder vi mycket bättre service, bättre mat och mycket finare rum än vi upplevde i Köpenhamn. Till klart lägre priser.

Hur får vi ut det budskapet? Man kan mötas på Stora Hotellet i Osby. Alldeles vid järnvägen. En av de bättre krogarna. Nyrenoverade och fräscha rum. Hyfsade priser. Istället för pulsen om hörnet erbjuder vi lugn och ro!

Mitt företag, EKSTRANDS Dörrar & Fönster, har en säljkonferens nu den 9:e januari och har beslutat lägga evenemanget i Osby. Naturligtvis kan många tycka, man är ju sig själv närmast. Men man får inte bli hemmablind och bara lägga det här för att vi äger hotellet. Gör vi det så kan det slå tillbaka mot våra fönster och dörrar. Vi lägger det i Osby för att Stora Hotellet erbjuder bäst balans när det gäller kommunikation, pris, gourmet restaurangen och den höga klassen på rummen. Det kommer att stärka varumärket Ekstrands Dörrar & Fönster också.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap