Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Julfest för personalen

fredag, 23 januari 2015

När man under en månad före jul har serverat så många julbord som vår personal gjort så kan man ju föreställa sig att man inte själv är så pigg på att ha julfest med julbord! Eller hur! Vi började därför en trevlig tradition förra året med att besöka en bra restaurang och övernatta på ett bra hotell. Förra året var vi på Nimb i Köpenhamn. Där tyckte vi helt ärligt inte vi hade så mycket att lära. Jag är medveten om att det kan låta kaxigt när man kommer från lilla Osby men så var det.

I år bokade vi in hela personalen på Hotell Pigalle i Göteborg. Jättehäftigt hotell koncept och mycket trevlig personal i bar och reception. Liksom hos oss så checkar man in baren. På kvällen besökte vi Restaurang Koka som blivit utsedd till årets krog. Vi åt oss igenom deras 7-rätters mat- och vinmenyn. Sannerligen en mycket positiv upplevelse för oss allihop. Men så kostade det också. Tänk om man kunde fått ut sådana priser i Osby?

Tillbaka i Osby och verkligheten så har vi tagit till oss idéer och intryck som förhoppningsvis kommer att göra oss ännu lite bättre 2015. Så att vi får våra gäster att ännu mera uppskatta boende och mat- och dryckesupplevelserna som vi kan erbjuda på Stora Hotellet i Osby.

/Bo Ekstrand

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap