Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Radio Kristianstad & Köket på Stora Hotellet i Osby

torsdag, 25 oktober 2012

Radio Kristianstad & Köket på Stora Hotellet i Osby

Så har då våran kökschef på kvällarna Emil än en gång lagat mat i Radio Kristianstad. Som ägare till hotellet så är vi mäkta stolta över hans framträdande. Än en gång gjorde Emil ett framträdande som vi kan vara stolta över.

För Er som ännu inte provat Stora Hotellets kök kan vi bara säga: VÄLKOMNA! Ni kommer inte att bli missnöjda. Så bra kök som vi idag erbjuder både på lunch och på kvällarna har varit synnerligen ovanligt i restaurang-köken i nordöstra Skåne.

Nu har vi några trevliga events inom kort. Nu på fredag, den 26 oktober har vi oktoberfest. Vi har tagit hem ovanliga öl för provsmakning och kommer servera intressanta tillbehör så att man kan bli mätt i magen också. Det bjuds även på live musik.

Den 3 november år vår stora gourmetkväll. I köket lagar man till en 5 rätters meny som erbjuds med en rikhaltig vinmeny. Passa på att njuta av att kunna gå ut i Osby och ha det lika "gött" som i storstan. Vår somalier Helen har valt ut vinerna.

Den 10 november har vi fars dags meny. Passa på att bjuda farsan på restaurant lördag kväll istället för den annars vanliga slipsen eller livremmen. Slips är ju dessutom för tillfället lite omodernt.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap