Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Nu är det snart jul igen!

onsdag, 18 december 2013

Nu är det snart jul igen!

Tack alla restaurang gäster som ätit julbord på Stora Hotellet. Jag var personligen inte nöjd med julbordet första helgen innan julskyltningen. Men härefter har mitt betyg varit MVG. Jag besökte mellansverige i veckan där jag åt julbord som kostade 498 kronor. Det var helt o.k. men inte i klass med det som Jesper och Justus serverar i vår restaurang. Tack för det!

Vår reklam "ge bort något gott" som syftar till att ge ett presentkort i vår restaurang har givit bra respons. Vi kommer även i framtiden att servera "något gott". Avsikten med hela vår restaurang satsning är att vi skall erbjuda något utöver det vanliga. De flesta lagar ju redan god mat hemma och frågar sig säkert varför man skall gå ut och betala dyrare för att äta borta. För det kommer ju alltid att vara dyrare att äta på restaurang än att äta hemma. Någon måste få betalt för att tillaga maten och servera den på restaurangen. 

Det finns många goda skäl att gå på restaurang.
- Proffsig servering som gör det extra festligt att äta på restaurang (kanske när man firar något eller vill vara lite högtidlig eller bra skämma bort sig själv)
- Proffessionella kockar (som Jesper och Justus på Stora Hotellets Restaurang här i Osby)
- God kvalitetsmat på lokala råvaror
- Kunnig rådgivning vad gäller lämplig dryck.

Om inte restaurangen kan leva upp till detta så är det så klart inte värt pengarna att gå på restaurang.

Vi får mycket beröm för smak och kvalitet. Tack alla Restaurang- och Hotellgäster! Skulle Ni någon gång ha något att anmärka på så vill vi höra det också. Man kan fortsatt alltid förbättra. Kritik är det som snabbast kan leda till förbättringar.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap