Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Petit Hotel och Stora Hotellet i Osby

torsdag, 13 november 2014

Petit Hotel och Stora Hotellet i Osby

Det kan synas vara en paradox men faktum är att hotellkedjan Petit Hotel är den fria samarbetskedja av hotell och restauranger som vi för närvarande tycker mest om.

Petit marknadsför sig gemensamt som "de små hotellen med de stora köken". Det tycker jag stämmer väldigt bra in på vårt hotell trots vårt ambitiösa namn Stora Hotellet Osby.

Med 33 rum är vårt hotell som hotell betraktat inte så litet. Men Osby är en liten ort och vi känner oss i den stora världen små.

Petit Hotel är en svensk/finsk hotellkedja med internationell anknytning genom samarbete med den tyska kedjan Ringhotels, den danska Small Danish Hotels och Schick Hotels i Wien. Kedjan har tidigare 50 st hotell som medlemmar i Sverige och Finland. Inkluderande tyska, danska och österrikiska hotell så är det nästan 296 hotell som samarbetar.

Skälet till samarbetet är dels att vi via kedjan kan kvalitets certifiera oss, att vi kommer med i ett lojalitetsprogram som förhoppningsvis ger oss flera gäster och att vi blir bättre på att marknadsföra oss.

Genom Petit Hotel kedjans betoning på "de stora köken" så lyfter vi också fram vår redan omtalade och omtyckta restaurang och dess personal. För vi är just detta, ett litet hotell med betoning på ett stort kök.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap