Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Stora Hotellets kock i Radio Kristianstad

tisdag, 09 oktober 2012

Stora Hotellets kock i Radio Kristianstad

Radio Kristianstads Helene Persson har ett populärt radioprogram som heter Grädde o Smör. Gästkock denna veckan i Radio Kristianstad är Emil Wimmersjö, Kock på Stora Hotellets Restaurang. Det är en ära för oss som ägare till E&E Hotell och Restaurang som driver Stora Hotellet.

Vi har visserligen haft talangerna hos våra kockar Jerry, Emil och Martina klart för oss, därför är de anställda hos oss. Beröm i form av SMS från gäster har stärkt och glatt oss sedan vi drog igång restaurangen med dessa duktiga medarbetare. Men det är naturligtvis en extra merit och är extra glädjande att deras talanger uppskattas även på detta sätt i media.

Det var inte så länge sedan som några gäster blev så imponerade av maten på vår restaurang att de tipsade Helene Persson om vårt kök. Emil bjöds då in som gästkock till programmet igår och tipsade om en trerätters meny. Han återkommer i en sändning på fredag.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap