Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Tack alla gäster!

onsdag, 15 augusti 2012

Tack alla hotellgäster, tack alla restaurang gäster. Sommaren har varit bättre än vi någonsin vågat hoppas.

Rumsuthyrningen har femdubblats (inte så märkligt med tanke på hur dåiiga rummen var tidigare). Vi har överträffat "break even".

Kvällsrestaurangen ökar i omsättning för varje kväll. Vi har nått "break even" när det gäller restaurangbesök och juli månad. Det kan bara bli bättre.

Vi får så mycket beröm över maten att vi inte vet hur vi skall bemöta det. Naturligtvis finns det också någon gäst som inte var helt nöjd. Alla kan inte gilla allting.

T.ex. gästen som ville ha lingon till köttfärslimpan. Vi köper resonemanget och kommer att ha lingon tillgängligt nästa gång. Men kryddningen krävde inte lingon tycke vi. Vad vi tycker är ändå obetydligt, gästen bestämmer vad gästen vill äta.

Vi har också av alla dessa gäster haft en gäst som tyckte entrecoten vi serverade var seg. Vi fick inte chansen att försöka skära i den själva, men tar kritiken på fullaste allvar.

Vi lovar att alltid servera välhängd biff. Vi köper bara kött som är välhängt.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap