Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Vårt strävan mot toppkvalité

tisdag, 28 maj 2013

I veckan besökte jag och en av våra säljare Boden. Härefter fortsatte vi längs kusten söderut via Luleå, Piteå, Umeå, Skellefteå, Ö-vik och Sundsvall. Strålande väder. Vi satt ute på restauranger, även i Boden. När vi kom till Sundsvall började det regna..

Vi bodde på hyvsat bra hotell alla dagar. Det är intressant att i jobbet på företaget Ekstrand & Son AB ha förmånen att studera hotell-business ur kundens synpunkt. Det är sådana studier som gör oss bättre på Stora Hotellet i Osby. Vi har sannerligen inget att skämmas för längre på Stora Hotellet i Osby.

I helgen hade vi en stor catering på Stora Hotellet. Det var till Round Tables Euromeeting 119. Vi hade Catering till Dinnersafarin på fredagen, till balunsen på lördagkvällen och sedan brunch på söndagen. Trevliga gäster. Ett riktigt superparty. Vad vi hört så här långt är att man älskade smaken på maten.

Personligen blir jag lite nedstämd över att vi inte kunde servera på eget porslin. Men så är det när man har catering. Man serverar ofta på det porslin som gästen ställer till förfogande. Framförallt så skulle jag vilja ha varmrätten på större tallrikar. De tallrikar som fanns till buds i stenhuset var för små. Vad gör man? Det gick inte att ändra.

Då är det skönt att höra att man ändå var supernöjd med maten. Vi som kämpar för högre kvalitet på mat och måltider får dock inte tappa fokus p.g.a. de små tallrikarna i Stenhuset. Vi strävar vidare för "toppen kvalitet". Något annat finns inte när det gäller mat. Och när det gäller kvalitet så är det inte bara smaken. Det är upplägget, serveringen, lokalens temperatur, drycken man väljer till, och den så kallade ambienten. Det skall finnas tända ljus, rätt belysning och så mycket mer för en perfekt måltid.

På Stora Hotrellet i Osby strävar vi efter det bästa hela tiden. Vi är människor som Ni. Därför gör vi ibland lite fel. De flesta fel vi gör märker Ni inte ens som gäst. Men målsättningen är solklar! Topp kvalitet! Topp service! Inget annat duger.

mvh Bosse

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap