Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

Vit sparris en delikatess, nu på Stora Hotellet!

måndag, 13 maj 2013

Vit sparris en delikatess, nu på Stora Hotellet!

Här i Sverige uppskattar vi grön sparris och visst är den god. Vit sparris som delikatess har inte varit någon stor sak i Sverige eftersom vi oftast inte serveras eller kan köpa vit sparris som den skall vara. För mig och min familj är vit sparris en delikatess medan grön sparris är en grönsak. Det är inte något fel på grönsaker, men den himmelska delikatessen vit sparris med rätt tillbehör går utanpå det mest. Vit sparris är primörernas primör.

Jag tänker därför personligen åka till Tyskland i veckan för att köpa in vit sparris. Jag skall ändå besöka både kunder och Interzum mässan i Köln. Direkt från sparrisfältet och direkt efter plockningen/stickningen som sker tidigt på morgonen kommer jag hem på fredag den 17 maj med färsk vit sparris till Stora Hotellet i Osby.

Välkomna att boka in Er fredag den 17 maj och lördag 18 maj då vi har sparris premiär med färsk vit sparris här på Stora Hotellet i Osby. Med rätt såser och kött rätter till.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap