Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-blogg-long3

White Guide 2016

söndag, 07 februari 2016

White Guide 2016

Jag läste nyligen vilka restauranger som kommer med i White Guide 2016 och konstaterar med en viss besvikelse att man ännu inte upptäckt vilken bra restaurang vi har här i Osby.

Jag måste väl ha tålamod, förstå och acceptera eftersom vi inte varit igång mer än 2 år och 10 månader? Kvaliteten i kök och servering var från dag ett på en hög nivå. Vi satte målet högt.

Lunchen är och förblir tallriks servering. Kvällsmenyn är varierad och ändras ständigt. På vår restaurang kommer gästen aldrig att se samma meny år efter år. Vinkällaren kommer vi bygga ut med många spännande drycker.

Många restauranger tvingas idag leva med att restaurangfolk ofta byter anställningar och jobb. Jag har en känsla av att vår restaurang istället har medarbetare som tillsammans med oss som ägare har rotat sig i bygden. Och som har både lust, kunnande och vilja att utveckla restaurangen till ett ställe som verkligen är värt en omväg.

Om författaren

Bo Ekstrand

Bo Ekstrand

Kommentarer (0)

Lämna kommentar


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap