Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-2014-om2

Stora hotellet sedan 1936

OM HOTELLET & RENOVERINGEN
hotellet-kort

Stora Hotellet i Osby byggdes 1936. Hotellet hade våren 2011 haft sina glansdagar och tappat både i standard och kunder när vi, som entreprenörer med var sitt företag i Osby, tog det riskabla beslutet att privat köpa byggnaden och renovera den till en standard som vår hembygd förtjänar. Nu har hotellet 40 nyrenoverade rum. De senaste åren har endast 20 rum använts i hotelldriften så nu har vi dubbel kapacitet jämfört med tidigare. Men framförallt kan vi nu erbjuda en mycket högre standard. Med granit i badrummen, parkett golv, exklusivaste sängar och personligt designad interiör så strävar vi efter att ge gästerna en trevlig och minnesvärd vistelse i Osby.

Vi som renoverar hotellet har sedan mars 2012 även tagit över driften av både hotellet och restaurangen. Vår strävan och vårt mål är ett riktigt bra hotell som vi och alla i Osby kan vara stolta över. Hotellet skall andas samma livskvalitet som det är att bo i Osby. Livskvalitet för oss är bl.a. inga köer, gratis parkering, närhet till allt, trygghet, god och genuin mat och dryck, personlig service, personliga kontakter, mänsklig värme, vacker och orörd natur.

Vi fortsätter renoveringen av resten av byggnaden. Nu är vi även klara med 3 fräscha konferensrum. Alla med genomgående parkettgolv och modern utrustning.

Som allting annat så hänger en hotellvistelse på mer än en nyrenoverad byggnad och väl inredda rum. Den personliga servicen och kvaliteten på mat och dryck är slutligen det som man kommer ihåg vistelsen för. Vår personal har samma visioner som vi själva på detta plan och tillsammans hälsar vi våra gäster VÄLKOMNA!

- Bröderna Ekstrand

 

Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap