Petit-Hotel-Web CDR logo Web

Swedish Danish English German
banner

-2014-rum5-long

RENOVERADE RUM - E&E STORA HOTELLET i OSBY

HÖG STANDARD! 
Sjöng Peps Persson, en känd göingegrabb som fortfarande bor i grannskapet. Vi har vid renoveringen gått grundligt tillväga. Alla 40 rum har blivit separata brandceller för högsta säkerhet. Nytt brandlarm har installerats. Hotellet är byggt 1936, på den tiden gällde handfat på rummen och wc/badrum i korridoren. En standard man inte längre accepterar och ett av skälen till att hotellet började tappa gäster. 

Nya badrum har byggts upp från grunden i varje rum, med tidlös sten på golv och väggar, handdukstorkar och klassiskt porslin. Vissa tidigare redan små enkelrum har blivit ännu något mindre med de påbyggda badrummen, men så hade vi själva prioriterat ett enkelrumsboende. Bra badrum, skrivbord, stol och säng. Sängarna är av absolut högsta klass. Trägolv ger en varm och ombonad känsla. Fönster mot gatan och järnvägen har högsta ljuddämpande glaskombination. WiFi & TV. Skrivbord på alla rum.

Vi kan erbjuda enkelrum på helger från 740 SEK/natt & dubbelrum från 1040 SEK/natt

Hela hotellet är rökfritt! Rökning på rummet debiteras med 6000 SEK 

 

Vi som håller rummen rena och fina heter Katarzyna & Greta. Varmt välkomna!


Stora Hotellet Osby | Västra järnvägsgatan 17 | 283 31 Osby | 0479-318 30 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Sitemap